Hideg őszibarack leves - a forró napokra

Melegben a könnyű, gyümölcsös ételeket kívánja az ember. Főleg olyat - ha már főzni kell - gyorsan készüljön.

Hozzávalók: 
1/4 kg őszibarack
1 kanál cukor
csipet fahéj
1 liter tej
kis pohár joghurt
1 púpos kávéskanál liszt 
csipet só
egy citrom karikákra vágva

 25 deka őszibarackot meghámozunk,sózott,  cukros vízben -  amelybe kevés fahéjat tettünk - átfőzzük,.
Ezután egy tálkában 2 deci joghurtot egy kávéskanál liszttel elkeverünk és a leveshez öntjük, csak éppen átforraljuk.
Lehűtjük fedő nélkül, majd  hűtőbe rakjuk és hidegen tálaljuk.  Fotó
loading...

Megjegyzések

Amennyiben kérdésed, kérésed van írj nekünk a
magyarretrokukta@freemail.hu-ra