Rántott csirkemell darabok sajtos sörtésztában

Ki nem szereti a rántott húst? 
Csirkemellből ráadásul még könnyebb is, mint sertésből, egyszer-egyszer megbocsátható...
Ez ráadásul egy kis csavarral is készül.

 Hozzávalók: 
1 nagyobb csirkemell, 
1 tojás, 
10 dkg liszt, 
egy fél pohár sör, 
5 dkg reszelt sajt, 
só, 
bors, 
olaj a sütéshez

A mellcsontról leszedjük a bőrt, a csontról lefejtjük a húst, és egyik oldalról is, másik oldalról is szépen, ferdén 4-4 szeletet vágunk. Sózunk rajta, de utána már egyből panírozzuk, és sütjük is.
Az egész tojásból a liszttel, a sörrel sűrű palacsintatésztát keverünk, belekavarjuk  a reszelt sajtot, megsózzuk, megborsozzuk, és a csirkeszeleteket belemártva forró olajban szép pirosra sütjük. 
loading...

Megjegyzések

Amennyiben kérdésed, kérésed van írj nekünk a
magyarretrokukta@freemail.hu-ra