Marha-csirke-tonhal ízkavalkád



Hozzávalók: 
30 dkg marhahús, 
 csíkokra vágott 30 dkg csirkemell, 
csíkokra vágva 20 dkg tonhal, 
 csíkokra vágva 3 hagyma,
 4 gerezd apróra vágott fokhagyma , 
 3 db gomba szeletelve 
 1 sárgarépa reszelve 
 fél marék zöldborsó, 
 fél marék kukorica, 
 három kanál szójaszósz 
 két kanál cherry 
olaj a sütéshez

 A húsokat negyedórán át áztatjuk a szójában és a cherryben, eközben a kukoricát és a borsót megfőzzük.
 Ezután hagymát adunk hozzá és forró olajban két percig sütjük, majd gombát teszünk rá és ismét két percen át hagyjuk sülni. 
A répa és a húsok hozzáadása után ismét négy percen át sül az étel, majd még egy percig — ekkor már a borsóval és a kukoricával együtt. 
Az ínyencséget rizzsel kell tálalni.

Fotó: Pixabay

Megjegyzések

https://www.retrográd.hu

Ha szereted a retrót, ha érdekel a múlt - nézz szét Retrográd oldalunkon is!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Legjobb receptek

Krumplis pogácsa, még ahogy a Nagyi készítette

Hány deka egy kanál só, vagy liszt...? Egyszerűen - mérleg nélkül

Nagyanyáink titka - porhanyós lesütött hús

Kapros dübbencs receptje - egy igazi, magyar tésztaféle

Tökéletes körömpörkölt - ahogy kell, ragacsosan...

Nyári káposzta savanyítása

Slambuc, ahogy a régiek készítették...