Szardíniás szendvics


Hozzávalók: 
1 doboz szardínia,
 5 deka vaj, 
só, 
törött bors, 
mustár, 1/2 citrom leve, 
1 darab zsúrkenyér, vagy fél csomag toast-kenyér
1 darab citrom. 

A szardíniát a vajjal, mustárral, fűszerekkel sima krémmé keverjük, ha túl sűrű, hozzáönthetjük az olajat is. 
Zsúrkenyér szeletekre kenjük, hámozott vékony citromszeletekkel díszítjük.
Rém egyszerű, de annál finomabb. Érdemes kipróbálni.

Fotó: Pixabay

Megjegyzések

https://www.retrográd.hu

Ha szereted a retrót, ha érdekel a múlt - nézz szét Retrográd oldalunkon is!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Legjobb receptek

Krumplis pogácsa, még ahogy a Nagyi készítette

Hány deka egy kanál só, vagy liszt...? Egyszerűen - mérleg nélkül

Nagyanyáink titka - porhanyós lesütött hús

Kapros dübbencs receptje - egy igazi, magyar tésztaféle

Tökéletes körömpörkölt - ahogy kell, ragacsosan...

Nyári káposzta savanyítása

Slambuc, ahogy a régiek készítették...