Hozzávalók :
50 deka marhahátszín szeletelve,
10 deka füstölt szalonna,
15 deka vöröshagyma,
2 deci vörösbor,
10 deka gomba,
só,
bors,
zöldpetrezselyem,
mustár.
A szeletelt marhahúst jól kiverjük és bevagdaljuk.
A szeleteket megsózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, majd beborítjuk szeletekre vágott füstölt szalonnával, és karikára vágott vöröshagymával.
Ezután a szeleteket összetekerjük és szorosan összekötözzük.
A tekercseket forró zsírban megforgatjuk, majd vörös borban puhára pároljuk.
Végül a visszamaradt lébe pirított gombaszeleteket keverünk, és jól összeforraljuk.
A hústekercset ferdén felszeletelve, gombás mártással leöntve, burgonyával tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése