Bejegyzések

Fagylalttal töltött sárgadinnye

Kaporleves

Paysan étek - francia "toroskáposzta"

Töltött gomba

Mariska

Meggy, vagy cseresznyehús - tartósítószer mentesen

Különleges vagdalthús

Tejfeles tojás

Rakott karalábé

Sajtmártás

Sóskaleves

Csokoládé parfé

Túró koch

Tűzdelt gyöngyös

Burgonyás tepertős pogácsa

Gesztenyével töltött pulyka

Debreceni túrós pogácsa

Sóskamártás másképp

Máktorta

Narancs gerinc

Köményes-szardellás teasütemény

Diószelet

Almával töltött palacsinta

Parmezános rágcsa

Borsófőzelék

Finomfőzelék

Gesztenyeparfé

Lepcsánka patiszonból, karalábéból, káposztából

Gulyásleves

Halászlé

Befőzés cukor nélkül - tartósítószer mentesen

Narancsos kacsa

DIsznótoros leves

Cigánypecsenye

Gyümölcskocsonya

Burgonya pogácsa

Tócsni

Halkrokett

Erdélyi tokány

Tök töltve

Zsírban sült húsos és tokaszalonna

Gyümölcs sorbet

Tök angolosan

Spárga krémleves

Cseh sztrapacska

Töpörtyűs pogácsa

Zsír kisütése

Csülöktál

Ír gulyás

Palócleves

https://www.retrográd.hu

Ha szereted a retrót, ha érdekel a múlt - nézz szét Retrográd oldalunkon is!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Legjobb receptek

Krumplis pogácsa, még ahogy a Nagyi készítette

A kalács tészta készítésének tízparancsolata

A tökéletes házi tepertő titka - tepertőt a sütőből

Karácsonyi diós-mákos kalács Nagyi-módra

Nagyanyáink titka - porhanyós lesütött hús

Hány deka egy kanál só, vagy liszt...? Egyszerűen - mérleg nélkül

Egérke, a kanálfánk - fánk kanállal szaggatva